Välkommen!

Du verkar vara ny här? Om du vill vara med, klicka på en av följande knappar:

Coronasäker Klubbhelg

Hej alla!

Som många har pratat om har det ju inte varit något lysande år för varken orienteringen eller våra sociala aktiviteter. Vi i Trivselgruppen gjorde ju en ”rivstart” med soppkvällar och vasaloppsfrukost i vintras, men vi fick ju avbryta allt detta när Coviden kom till landet.

Nu tänkte vi i alla fall att vi skulle försöka oss på att göra något kul tillsammans i höstmörkret, som ändå funkar ur ett Covid-perspektiv. Vi har tänkt oss en Klubbhelg i Säfsen – där vi tillsammans fixar roliga aktiviteter med orientering, träning, mountainbikes, vandring, korvgrillning etc – allt utomhus på lämpligt avstånd och Covidsäkert om man lägger upp det på ett bra sätt. Vi tänkte att det just i år skulle vara lämpligt med höstlovet (är svårt att hitta på andra bra aktiviteter/resor i år), så att Klubbhelgen därmed skulle vara från torsdagen den 29/10 – söndagen den 1/11.

Det finns i dagsläget gott om boenden och ställplatser för husvagn/husbil, så var och en bokar in detta själv (man resor också familjevis upp dit). Stugor finns från 700 per natt och ställplatser kostar 300 per natt (inklusive el och service). Var snabb innan de bästa platserna/stugorna försvinner!

Skriv i tråden nedan om ni vill hänga på och om ni bokat stuga – så vet vi vilka/hur många vi blir och kan lägga upp det därefter.

Hoppas många vill och kan hänga på!

Bästa hälsningar
/Trivselgruppen genom Fredrik :)

PS - Beställ gärna till "Äventyrspass" som är gratis om man bor i stuga (vet inte hur det är om man bokar ställplats)

Kommentarer

 • Vi i familjen Dahlmark har bokat en stuga på Kullberget och har tänkt att vara där från torsdagen den 29/10 - söndagen den 1/11

 • Familjen Törnqvist har nu också bokat Kullberget torsdag till söndag!

 • Lindgren x 4 har bokat Kullberget.

 • Babbe o Lill har också bokat in sig på samma ställe.
 • Kul initiativ! Familjen Isaksson har bokat stuga på Kullberget torsdag till söndag. Det är ju Halloween på lördagen. Det måste vi kunna få med som tema på någon aktivitet.

 • Hall, Larsson och Ahlström har bokat
 • Hej alla! Verkar som om minst åtta familjer bokat in hittills - Kul! Kanske finns ytterligare någon som inte har skrivit upp sig här på Hemsidan också - gör gärna det i så fall så att vi vet vilka som kommer med och kan göra en bra planering för helgen

  Fortsättningsvis kommer jag att skicka ut via mail istället, så skicka gärna ett mail till mig (dahlmark@swipnet.se) så återkommer jag om planeringen för helgen.

  För er som ännu inte bestämt er - gör det nu! Det finns fortfarande enstaka stugor kvar, men mycket begränsat vad jag kan se. Ställplatser finns, men jag vet inte hur många.

  Ser fram emot en kul (och givetvis Coronasäker) helg tillsammans!

  /Fredrik

 • Nu har jag skickat mail till alla som anmält sig här. Jag har använt adresser som finns på VSOK hemsida, som om det är någon som inte fått mitt mail (pga gammal mail-adress eller så) - skicka ett nytt mail till mig (dahlmark@swipnet.se), så lägger jag till på mail-listan.

Logga in eller registrera för att kommentera.