Välkommen!

Du verkar vara ny här? Om du vill vara med, klicka på en av följande knappar:

Träning söndag 31/5 i "urskogen"

Hej hej,
På söndag blir det distansbanor-träning i fermansbo urskog bortanför ramnäs. Laserkarta+ bana men inga kontroller för naturreservatet förbjuder det..

Parkering: Start och mål är längst upp i en 1,5 km lång skogsväg där man kan parkera vid starten MEN begränsad möjlighet till att mötas i den skogsvägen. För de som är riktigt springsugna eller kommer efter kl 11 får parkera innan skogsvägsavfarten, karta kommer med markeringar. Mötnings problemet löses så att: fram till kl 11 får man bara köra in på skogsvägen, om man är sen får man längre träning :) Tidigast kl 11 är det tillåtet att köra ut från skogsvägen, men det är ju trotts allt distansträning, så det är väl inget problem ;)

Start omgångar:
Tidigare start 10-10:30
Senare start 10:30-11

Anmälan senast 31/5 (lördag) kl 12:
UK sidan: https://uksidan.vasterassok.se/event/356/signups

Banor:
Sträckningarna är lite ungefärliga men bör vara ganska rätt.
Bana 1 - "hela kartan ska utnyttjas" ca 11,8 km. Denna bana kan delas av i en 6km del och en 5 km del med varvning(typ), så våga testa!
Bana 2 - "mossen runt" ca 5,7km
Bana 3 - "mossen runt+" ca 7,5 km
Sen finns två bonus banor på drygt 2km om man är mer springsugen än vad man trodde när man anmälde sig :) (eller vill ha en kortare tur) Ingen anmälan krävs på denna bana.

Svårigheten är ungefär lika på alla banorna och det minimala antalet stigar gör det klurigt för nybörjare men då kan man alltid springa ihop med någon.

TIPS: Det är mycket, härlig mosse ;)

Varmt väklommna
Kristina Lindgren

Kommentarer

  • Vägbeskrivning: Kör till Ramnäs. Tag Fläckebovägen, skyltat Västerfärnebo, följ vägen 4km, tag skogsväg på vänster sida (varning faror och hinder, men vi har kört idag utan problem), markerad med skärm. Följ vägen (1,3km) till slutet vid stor vändplan med ganska många parkeringsmöjligheter. Ca 1km in på vägen finns också en öppning och parkeringsmöjligheter, därefter blir vägen lite smalare.
    Google maps markerar idag Fläckebovägen som avstängd, men vi har kollat idag och den är öppen. Troligen kvarvarande markering från avstängning i april.
    Välkomna imorgon
Logga in eller registrera för att kommentera.