Välkommen!

Du verkar vara ny här? Om du vill vara med, klicka på en av följande knappar:

Arosträffen 10/4 - deltagande från VSOK

Vi planerar att försöka genomföra Arosträffen som en reducerad tävling enligt SOFTs riktlinjer. Detta innebär bl.a. att antal deltagare begränsas till 300 löpare. Vi har redan runt 250 anmälda när det är 2 veckor kvar till anmälningsstopp så vi kommer nog slå i anmälningstaket snart.

För att få maximala intäkter på arrangemanget har vi beslutat att inga löpare från VSOK får delta, annat än om vi mot förmodan inte fyller arrangemanget när anmälningstiden är slut. Därför kommer de som anmält sig från VSOK tyvärr att avanmälas nu.

Men vi planerar att dagen efter, 11/4 (påskafton) erbjuda klubbens medlemmar att springa tävlingsbanorna med utsatta kontroller, SI och tidtagning. Förhoppningsvis blir det då VSOKs första medeldistans-KM och då finns ju chansen för alla att springa och mäta sig mot varandra och de som sprang tävlingen dagen innan. Mer info om detta kommer.

Mvh
Tekniska kommitten

Kommentarer

  • Mycket bra beslut då vi aldrig får en intäkt när egna medlemmar springer våra tävlingar, men vi behöver ändå betala in tävlingsskatt

Logga in eller registrera för att kommentera.