Välkommen!

Du verkar vara ny här? Om du vill vara med, klicka på en av följande knappar:

ORIENTERINGSTRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL UNDER SPORTLOVET – ANMÄL DIG NU!!!!

Under genomgångarna av Kavlar för 2020 har det uppkommit starka önskemål om en träningsresa till Portugal under sportlovet. Vi har därför tagit fram ett förslag där alla i klubben som vill kan ansluta till ett program där vi åker ner för att både träna och tävla. Var och en bokar flyg (se rekommenderat flyg nedan), men vi kommer att ordna med gemensamma transporter, boende och träningspass i Portugal. Vi kommer att samarbeta med en lokal partner som har satt upp bra träningsbanor både vid kusten och uppe i bergen – se deras hemsida https://o-portugal.pt. Info om möjliga tävlingar hittar ni på pom.pt/2020/programme/

Kostnad för flyg med Norwegian är just nu runt 2,800 t.o.r. (inklusive ett incheckat bagage – OBS – måste läggas till vid bokning). Boende på plats + förberedda träningspass + lokaltransport (minibussar) i Portugal kommer att kosta någonstans mellan 2,500 och 3,000 ytterligare per person – beroende på hur många vi blir och val av boende. Vi har ett förslag på boende i bergen och vi letar parallellt efter lämpligt boende vid kusten. Totalt kan vi räkna med mellan 5,500 – 6,000 per person för hela resan (flyg, lokaltransport, träningspaket, boende inkl frukost ingår. Lunch och middag tillkommer dock på plats)

Program
23 feb resdag (Stockholm/Arlanda – Lissabon med Norwegian direktflyg med avgång kl 08:00 (OBS – Bokas av var och en)
24 feb tävling medel + sprint (alternativt träning)
25 feb tävling lång (alternativt träning)
26 feb träningsevent vid kusten och därefter resa till bergen
27 feb träning bergen
28 feb träning bergen
29 feb träning bergen
1 mars hemresa Norwegian direktflyg från Lissabon till Stockholm/Arlanda 11:55 (OBS – Bokas av var och en)

Anmäl ditt intresse (ej bindande) på UK-sidan https://uksidan.vasterassok.se/event/283senast nästa måndag den 2:e december så kommer vi att undersöka boende, lokaltransport och träningspass baserat på detta. Definitivanmälan kommer ut direkt därefter när vi också ger konkreta boendealternativ beroende på antalet deltagare. Vi kommer försöka se till att bo på samma ställe, men blir vi väldigt många kan det bli lite utspritt. Vi kommer att ha minst två ledare med och ger därmed möjlighet även för ensamåkande Juniorer att deltaga i detta (dock ej yngre personer utan medföljande vuxen).

OBS om du redan vet att du kommer att åka med rekommenderar vi att du bokar flygresan själv snarast. Eftersom det är sportlov går de billiga platserna på flyget snabbt! Vi kan inte garantera att alla får plats på samma flyg eller till vilket pris, men skulle man välja/behöva boka med annat flyg ska vi försöka ordna med lokaltransport för dessa personer också så att det löser sig.

Hoppas du har möjlighet att hänga med!

Hälsningar

/Fredrik Dahlmark (reseansvarig), Johan Ahlström (träningsansvarig)

Logga in eller registrera för att kommentera.