Välkommen!

Du verkar vara ny här? Om du vill vara med, klicka på en av följande knappar:

Föreläsning 14/10 kl 18-20:30

Hej!

Till vår föreläsning med Alice Hast kommande måndag den 14:e oktober är det nu 30 anmälda. Om du vet med dig att du vill komma är det läge att anmäla det nu så att vi säkert vet att det finns plats. Inbjudan är öppen för några fler klubbar men det är vår klubb som, tillsammans med SISU, arrangerar aktiviteten. Vi har fått stöd från SISU för halva avgiften och finansierar den andra halvan med våra projektmedel från Idrottslyftet. Passa på nu, för ett sådant här tillfälle kommer inte så ofta.

"Västerås Skid- och orienteringsklubb och SISU Idrottsutbildarna bjuder den 14 oktober kl 18.00 in till en föreläsning för aktiva tjejer och deras ledare med cyklisten Alice Andersson på temat Träning genom puberteten, från tjej till kvinna. Till föreläsningen bjuder vi in orienteringsföreningar, skid-cykel- och friidrottsföreningar i Västmanland. "

Plats: ABB Arena Nord, Lokal K1, en trappa upp ovanpå restaurangen. Ingång på framsidan av ABB Arena Nord.

Anmäl till karin.cs.akerman@gmail.com

Kommentarer

  • Nu närmar vi oss 70(!) anmälda och därmed taket för hur många som får plats i lokalen. Västerås friidrott kommer med 20 aktiva med ledare. Kul att vi kan hjälpa andra föreningar med en bra föreläsning också!

    Jag kommer att hämta Alice till föreläsningen och personal från SISU kommer finnas på plats för insläpp.

    Karin

Logga in eller registrera för att kommentera.