Välkommen!

Du verkar vara ny här? Om du vill vara med, klicka på en av följande knappar:

Brådskande - bekräfta bussresa och logi 10mila

10mila-helgen närmar sig….och vi behöver nu din bekräftelse på om du vill/kan åka med bussen och bo på det hotell som klubben har bokat till fredagsnatten. Alla som anmält sig på uk:sidan får plats att följa med men om vi får platser över ska vi försöka sälja dem till någon annan klubb.

Bekräfta därför om du följer med bussen eller inte på denna tråd senast söndag kväll den 14 april kl 21.00.

Anmälningsläget:
Vi fyller precis två ungdomslag, vi fyller ett damlag med råge och har reserver men saknar ett 1-2 löpare samt någon reserv för att fylla två herrlag. Någon eller några ungdomar/damer kan därför behöva springa herrkavlen för att vi ska få igenom båda herrlagen. UK återkommer med besked om laguppställning.

Reseinformation
Utresa: Buss från Orientalen den 26/4 kl 14.15. OBS, vi har justerat fram avresetiden något för att underlätta för er. Ankomst cirka 19:00 i Gunghult. Incheckning. Middag från cirka kl 19-19:30, lasagne. Kostnad 150 kr per person.

Boende 26/4: JA Ranch i Gunghult http://www.ja-ranch.se/. Lakan, handdukar, och frukost ingår. Vi har bokat hela anläggningen och det finns 38 bäddar plus plats för två luftmadrasser.

Avresa från JA Ranch 27/4: Cirka kl 06:45. Resan till arenan tar cirka 1 timme utan kö.

Boende 27/4: Hårt underlag i skola/sporthall. Frukost ingår ej, köpes på arenan.

Hemresa: När sista av VSOKs herrlag gått imål, hemkomst på kvällen den 28/4.

Egenavgift per person: 275 kronor per person. Eventet är starkt subventionerat av VSOK. Eventuella lagledare som inte springer själva utan vars uppgift är att följa med för att hjälpa klubbens löpare under eventet behöver inte betala denna avgift.

Karin Å

Kommentarer

Logga in eller registrera för att kommentera.