Välkommen!

Du verkar vara ny här? Om du vill vara med, klicka på en av följande knappar:

10mila-info!

Hej alla kavlelöpare!

Nu är det snart bara en månad kvar till första kavlen!!!

Våren närmar sig med stormsteg och därmed också premiär på första kavlen, Måsenstafetten, som går av stapeln den 24 mars.

Det är nu hög tid att planera vilka kavlar som du vill vara med på och anmäla detta på hemsidan om du inte redan har gjort det.

Avseende 10mila, som kräver lite mer planering och förberedelse, har vi här lite mer information om resa och boende:

· Deadline för laganmälan i Eventor: 4 mars

· Planerad uppställning från VSOK: 2 ungdomslag, 1 damlag och 2 herrlag

· Anmälningsläge per den 16 februari: 1 ungdomslag, 1 damlag och 1 herrlag

Din intresseanmälan: 28 februari så att vi vet hur många lag som vi vågar anmäla.

Utresa: Buss från Orientalen den 26/4 cirka kl 13.30. Ankomst cirka 18:30 i Gunghult. Middag kl 19:00, lasagne. Kostnad 150 kr per person.

Boende 26/4: JA Ranch i Gunghult http://www.ja-ranch.se/. Lakan, handdukar, och frukost ingår. Vi har bokat hela anläggningen och det finns 38 bäddar.

Avresa från JA Ranch 27/4: Cirka kl 06:45. Resan till arenan tar cirka 1 timme utan kö.

Boende 27/4: Hårt underlag i skola/sporthall. Frukost ingår ej, köpes på arenan.

Nattservice under herrkavlen: Vindskydd vid arenan med varm dryck och smörgås som serveras under hela natten. Minst två personer som kan turas om att hålla grytan varm och peppa våra löpare behövs till denna post. Kan lämpligen vara någon av lagledarna för ungdoms- eller damkavlen om denne inte springer själv på herrkavlen, eller löpare från damkavlen. Anmäl ditt intresse för denna uppgift under ”lagledare” och skriv in ”nattvakt”.

Egenavgift per person: 275 kronor per person. Eventet är starkt subventionerat av VSOK. Eventuella lagledare som inte springer själva utan vars uppgift är att följa med för att hjälpa klubbens löpare under eventet behöver inte betala denna avgift.

OBS! Om du anmäler dig men inte tänkte resa med klubben så meddela oss i kommentarsfältet vid anmälan. Då utgår givetvis andra egenavgifter.

//Johan H (kavleledare) och Karin Å (rese- och bokningsansvarig för 10mila)

Logga in eller registrera för att kommentera.